Jumaat, Julai 02, 2010

sebab bola

patutnya malam ni gerak balik ke kl. mahu ambil adik di klia esok hari. tapi mungkin bertolak pagi sebelum subuh sebab ibu mahu menonton bola malam ini, di risau tak dapat tengok bola kalau gerak ke kl hari ini juga.

p/s ingatkan encik suami yang gilakan bola. ibu pun terlibat sama. haih~
aku lah driver pagi esok ni. T_T

4 ulasan:

suzzsuzie berkata...

brutal punya ibu....haha

QieFLy si Dolce berkata...

yooo hebat r mama kamu...yeah2 drive hati2 yer...
Entry terkini : Takpela at least Fasha Sanda dah mengaku!!

LORD ZARA 札拉 berkata...

he he he~

bola itu bulat~

(selalu juga berjaga untuk menonton bola)

chekgu Moe berkata...

suzzsuzie~ hehe..dia memang brutal...nak2 time dia drive...

qiefly~ hehe..yupp..mama dalam dunia kan memang terhebat..=) orait. thanks ya

lord zara~ haah..bulat dan berpusing, hehehe

SMK Hang Kasturi 2018

Alhamdulillah, dah hampir 5 hari menjadi warga SMKHK, Alhamdulillah, akhirnya Allah makbulkan juga doa. terima kasih buat keluarga, dan juga...