Selasa, Oktober 22, 2013

lamanya tak update blog! sibuk pasai apa tak tau nih!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!

Fuhhhh...! Fuhhhhh.....!!!
Ya Allah... Lama dah tak jenguk ke mari.,, terlalu sibuk dengan kerja hakiki... Sejak dua menjak duduk jauh berpjj dengan suami, tak sempat nak uruskan diri para blogger oi!

Dikesempatan ini, aku nak berkongsi satu khabar yang dah lama, tapi baru nak kongsi dengan kengkawan blogger. Hehe.. In shaa Allah, 2014 nanti aku dan suami bakal menimang cahaya mata lagi. Anak ketiga kami. Doakan aku dan baby sihat ya. Doakan aku dikurniakan baby perempuan pula.... Aminnnn

Actually, many things happened in two months back. Ade yang menyentap jiwa, sampai nak tumbang aku ke bumi, ada yang begitu seronok macam nak melompat capai langit! Cewah! Gittew la kalau dah mula nak bermadah!

Anyway, sekarang, sibuk dengan tugas di sekolah. Bizi key in macam2.. Documentationkan macam2...rasa naik pening naik migrain pun ade.... Tapi..apakan daya.nak hadap cuti, ko hadap la kerja menimbun..unless, kalau cuti nanti mahunke sekolah! Hehehehe....

Anak aku, si mokmok muhammad akid arman, dah pun setahun. Kirenya aku beranak setahun sorang la ni.. Ini tahun ke tiga. Rasanya aku stop dulu (kot) nanti... Entah, aku tak kisah, cuma kesian kalau anak tak cukup kasih sayang je... Oh...semoga aku diberikan kekuatan untuk jadi ibu yang baik buat anak2 ku...

Ni, sempat berceloteh, sebab baru je lepas key in pbs, koku, sukan semua, hai...kene berjaga malam tau... Yang ni lah namanya pengorbanan.... Padahal, kerja ko delay..macam gittew la jadinye..hihi... Nah, aku buh setepek gambo aku n anak2 ya... :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...