Ahad, Januari 29, 2012

saye perlukan CCTV!

baru je balik dari late dinner...
suami nak basuh botol susu adam..
terkejut sebab air di sinki dapur takde..

aih? takkan takde air kot?

terus ke luar rumah, tengok meter paip kat luar..

pelik sebab memang takde kepala pili yang boleh dipusing2..
suami pun keliru.. siapa yang tutup meter paip tu?

aku dah gelisah dalam rumah.
ini kali kedua bende ni berlaku..
naik geram pun ada!

suami cek lagi sekali, baru dia perasan ada punat kecil di meter paip..
sekali pusing je..berdesir bunyi air paip kat sinki dapur!
permasalahannya....

SIAPA YANG BANGANG PEGI TUTUP PAIP TU?

nak kene pasang cctv agaknye! :(

Ahad, Januari 22, 2012

tanjung piai

baru lepas dinner kat tanjung piai,makan 3/5 bintang. servis lambat,baby chair pun takde.fuh,kalau bertiga memang tak pegi kot. hati-hati kalau bawa makanan masa turun dari kereta ke tempat makan. ada monyet separa ganas. jangan tunding jari kat monyet k!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Jumaat, Januari 13, 2012

selamatsembilanbulanyanglewat!

hadoiiii~!

memang tak berupdatebelog aku nih hah~ al maklumlah, dah masuk sekolah, keje pengurusan menimbun lah! sampai bawak balik rumah. tapi takpe, mesti boleh buat! ye lah..update belog boleh? kaaannnnnn.....

oh ya, 3 januari yang lepas adam dah masuk 9 bulan! yeay! makin besar anak mama sorang ni...:) fuh, perangai ngadengade pun makin banyak! tak boleh bergerak jauh sikit. mesti nak nangis. adoyainyepun!

banyak gambar nak share dengan readers sume. tapi nanti lah ye!

:)

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...