Selasa, Mac 20, 2012

dah habis cuti, dah sekolah balik! :p

hellooooooooooooo!!!

yeahhh!! sangat seronok bercuti di london dan paris minggu lepas! habis duit simpanan! oi..kene menabung balik nih!

tak dapat la nak shopping mana..sebab pergi sana bukan niat nak shopping pun...kate takde duit kan...buat la care takde duit..hehehe.. :) just jalan-jalan.. beli ole-ole sikit.. mane yang mampu lah..

disebabkan kat sane hp tak leh nak gune...tak on roaming.. jadi kene carik wi fi je la kalo nak online... tehehehe... meh nak kongsi sket kisah ke eropah!

day 1 : arrived paris then shoot to london by eurostar!















baru hari pertama! hehehe

Khamis, Mac 08, 2012

terbang!

akhirnye.... tiba jugak tarkh yang dinantikan... nak terbang jauh dari Malaysia! op kos dengan duit simpanan sendiri~ tak de orang nak sponsor... hukhukhuk... :p

barang adam mama dan papa semua dah siap packing dah! fuh! adik dalam perut duduk diam diam tau! :) kite nak jalan jauh nih!

moga perjalanan kami untuk bercuti dipermudahkan dan selamat semuanya..

petang ni tunggu ibu sampai. aku pulak balik lewat dari sekolah! huh! tak pe lah.. janji dapat cuti esok hari..hehehe

london! paris! tunggu kami sampai yeh!

#lisa ngan yusri pun kat paris kan...agak2 boleh terserempak tak? hehehehe..

Sabtu, Mac 03, 2012

11 bulan!

yeay! adam dah 11 bulan! mama tak nak update banyak sebab mama letih! hehehe
gambo ni yang lame punye... malas nak upload dan takde masa nak download dari camera...hehehe...

have a blast one adam! moga anak mama cepat berjalan!

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...