Khamis, Oktober 29, 2015

BERSAWANG!!!!!

Assalamualaikum....

lama betul menyepi dari dunia blogging ini. rindu wey!!

walaupun macam bercakap sorang-sorang....macam bercerita sorang-sorang...tapi seronok ok...sebab ianya macam terapi..

hehehehe...

hujung tahun begini, cikgu cikgi biasa lah jadi burung hantu menyiapkan kerja hakiki..... sebenarnya kerja dah siap...cuma kami kene kay in online...itu yang aku rasa sedikit emnyampah tuuuu..

padahal atas kertas dah ada... nak juga di key in online. semua ada laptop free ka???
bukan tak boleh beli laptop sendiri...tapi...ce bayangkan...officer lain...41 je dah ade work station yang best..bilik besar tau!!!

eh, melalut dah ni.

karang kene sound pula setempek kat muka. hehe

bahaya uols jadi cikgu ni... kene alim selalu.

update status lain macam sikit...tunggu lah bos sound! LOL

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...