Jumaat, Jun 18, 2010

Vita Cat, produk malaysia

macam best je. dalam berita jam 8 tadi ade bagitahu, tak banyak jelly dalam wetfood, jadi bagus lah. maknenye tak banyak bahan awet. banyak isi ikan. kalo tengok harga, macam lebih kurang je. wetfood yang dalam tin murah sedikit. rm3.50. nampaknye kene cube ni. try bagi kat gegirl dan adik. sekarang ni dah kurangkan beli wishkas. just belikan ikan, rebus kemudian gaulkan dengan nasik.berselera betul!

esok nak carik vita cat ni. harap2 mudah nak carik di pet shop!

2 ulasan:

Yam berkata...

actually jelly dlm wetfood tu untuk increase appetite kucing ;-p

mOLLie berkata...

oh..yeke..hehe..

meom2 molie tak makan bahagian jelly tu..kalo dari icebox, dorang akan makan ikan je..tggl la jelly tu je...hehe..

SMK Hang Kasturi 2018

Alhamdulillah, dah hampir 5 hari menjadi warga SMKHK, Alhamdulillah, akhirnya Allah makbulkan juga doa. terima kasih buat keluarga, dan juga...