dating dengan AZLAN ZAIDI

eh? sape AZLAN ZAIDI? hooo... hurup besar lagi ye. beliau adalah suami aku. hehe. insan yang bertakhta di hati selepas cinte berok makyeh. hahaha~ lelaki ini banyak mengajar aku erti kehidupan. erti kasih sayang. lelaki ini yang mengubah segala pemikiran aku yang dulu. thanks sayang!


eh, tu bukan beliau. tu adik lelaki aku. alang kolang nama panggilan manje beliau. solo lagi ni. sape berkenan. roger la. banyak kelebihan yang ade selain dapat kakak ipar yang cute miut. hahaha~




hah~ itulah beliau. sedang2 aje lah orang nye. sweet sour. hehe. umur beliau tahun ni 26 tahun 1 bulan 5 hari...hehe.. sayangnye kat si AZ ni!! ok.

sebenarnye tadi keluar dengan AZ ni, dating tengok wayang je pon. dah siap2 makan kat rumah, lepas lunch pegi the mines. sebab dekat aje. malas nak drive jejauh. dah lama sebenarnye tak keluar dating. dulu last, pegi melalak kat alamanda. erm..rasenye mcm dah tak best je dah. terlalu ramai remaja2 yang susah nak cite kat sini. ish!

mula mula nak tengok LBS, tapi penuh pulak, jadi setelah mendapat kata sepakat, kami pon tengok cite ni...

actually cite dia biase je...cume jadik seronok sebab kucher sangat comel dalam filem tu..hehe.. meh cite sikit cite dia camne..

pempuan tu, nama dia Jen, dia baru lepas kene dump kot, then ikot mak pak dia g bercuti dengan terpakserela lah. so kat Nice, dalam lif, Jen jumpe ngan Spencer. sweet la.. gitu gini.. then dorang kawen. 3 years later lah keadaan jadik huru hara. sebenarnye, sebelum kawin, spencer keje sebagai agen bunuh orang. hoho~ spencer dah gtau Jen, tapi jen tertido..stendet la jalan cite nih.

bila huru hara, ditambah pulak ngan jen dah pregnant mase tu. (cite dia cam cepat gile masa berlalu).. semua orang nak bunuh spencer ni, 20 juta kalo dapat bunuh spencer. jadi..mati ke spencer? sapa yang nak bunuh dia..? hangpa suma tengok la kat wayangggg~~ hehehe...

ok ok.. aku gtau..

rupe-rupenye jiran2 dorang yang nak bunuh spencer ni.. memang haru biru la keadaannya. orang yang kite anggap kawan, bule pegang pistol dan nak tembak kite. gitu le...

bla bla bla... akhirnye dapat la tahu, orang yang nak bunuh si spencer ni adalah ayah mertua dia, iaitu bapak jen. ape sebab nye? sebab dia (ayah mertua) ingat spencer akan bunuh dia kalo dia tak bunuh spencer. oh.. gitu la citenye. kemudian jen la yang leraikan, suh janji jangan bohong.

mesej cite ni adalah, kite share sume bende, jangan bohong2 atau selindung2.. begitulahhh...

cite nni funny sebab ade selingan watak2 yang memang spontan kelakar. =) kirenye gelak memang ikhlas lah!

bila dah abes tengok wayang, jalan2 kejap, beli shades..yang rm15 jer..tak mampu aku nak beli yang ratus2..gaji pun takde.. lepas tu jalan2 masuk kedai kamera.. usha2 sama itu dslr. hmmm...bro dalam kedai mmg bagi harapan betoi kat aku. takpe..tunggu aku bergaji. hehe.

kemudian, jalan2 masuk kedai kasut. yeh! dapat pau kasut baru! erm..sesuai ke nak bawak p sabah? ish~!
tapi bukan sebijik camni. tapak je. sangat kemaruk wegdes macam ni. potato wagdes. hehe. wagde tu baji. potongan baji kot~

okes. sekarang mahu simpan2 baju dalam beg beroda. esok mau terbang ke sabah. weehuuuu~~~ first time nak naik kapal terbang, selama ni tak pernah naik. sangat ketinggalan kan. hehe. takpe. ade orang tak pernah naik basikal. lagi sedih.

nak berjalan kucing sambil memakai cermin mata hitam baru yang murah itu~

babai!

xoxo~ haha.



Ulasan

Teyn berkata…
coolness! you're going to sabah?? vacation ke?
mOLLie berkata…
yupp teyn!
hehe..
pergi hanimun yang tertangguh..=)
teyn bile lagi? hehehe..=)

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?