Jumaat, Disember 13, 2013

tak boleh nak lelap

begini lah kalau jauh dengan suami...memang payah nak tidur....

tapi ade tipsnya...

mudah aje..

zikrullah.. hehe..

perkara yang aku suke buat masa duduk dalam kereta (sebab kereta dah lama, mak kasi pinjam kejap, radio rosak, kesian kan aku? ) ialah istighfar...

hati rasa tenang aje..

badai melanda macam mana pun, aku cool aje..kuikuikui..

lepas ni akan giat menulis balik...banyak benda nak tulis...banyak gadget nak rembat untuk tahun 2014 ni... maklumlah cikgu sekarang dah mula kena update profile dalan vle frog. memang katak kegemaran lah! :)

ok..nak tidur dulu..
salam..

Tiada ulasan:

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...