Selasa, Mac 18, 2014

Projek katil baby A

Hamboiiiii!
Bukan main tau mama ni...
Nak jugak ada katil putih untuk this coming soon baby A
Sampai sanggup duduk bersimpuh mengecat katil baby
Tapi paling lama sejam je la mama nya sanggup...
Lepas tu berhenti rehat beberapa hari..

Hahahha..
Dah tau perut sendat,
Masih jugak nak mengecat bagai
Tak nak husband tolong
Sebab nak buat semuanya sendiri..

Baby A punye pasal tau!

Harap mama berjaya siapkan katil ni.
Berjaya cat sampai cantik.

Mama rajin, baby A pun akan rajin...kan?
Heeeeeeee


Posted via Blogaway

Tiada ulasan:

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...