Jumaat, September 28, 2012

excited nye!



yeay! dua tiga hari lepas order benda ni dengan TSV... hari ni katanya akan sampai.. dan boleh collect kat klinik...yeay! yeay!

hamboi... abu ngan gegel.. mentang-mentang papa mama nak masuk rumah baru... awak pun dapat toilet baru... perghhh.. harge punnnn... aduhai.. nasib baik diluluskan bajet tu.. kalau tidak.. melopong la mama ni..

moga lepas ni, papa boleh tulun mama bersihkan hasil kumbahan kamu berdua masa dalam pantang nanti...

hikhikhik..

tq sayang sebab bagi ai beli untuk makhluk berbulu yang gojes itu... :)

Tiada ulasan:

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...