Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2013

hobi baru saya!

Imej
Kisahnya, memang dah lama nak buat bende comel macam ni, tapi tak berkesempatan. Tambahan nak berjinak buat bisnes... Kadang tu kene extra rajin cari ilmu.. Ilmu mesti ada, bakat kalau ada, itu dikira kelebihan, dan minat mesti wajib ada! Kalau tak, ke laut la apa sahaja yang kita buat.Semoga Allah permudahkan semua urusan ku, murahkan rezekiku, majukan perniagaanku... Aminnnn...Kalau ada yang mencari pin comel untuk dikenakan pada shawl, boleh wasap ke 0124698495 atau tengok kat instagram @mrsbenggo k.. Gambar upon request la buat masa ni, sebab masih dalam proses pembikinan. Jangan risau, harga memang cantik dan kalau beli banyak boleh diskaun... Dan, setiap pin takkan sama dengan pin yang lain, saya akan buat dalam kuantiti yang sedikit sahaja...biar nampak handmade sikit kan... Dan juga boleh customade ya....Ajak member kongsi beli dengan member pun ok gak! Jom support saya k! Dan satu lagi, untuk pengguna supplement shaklee, saya nak buat promosi, beli supplement dengan saya, aka…

penyakit hati

Imej
Sungguh, aku tak pernah pun terfikir untuk rasa penyakit hati ni ada di kalangan kita.. Tapi, sebenarnya memang ada.. Tak tahu lah apa yang di hasadkan sangat. Mungkin jenis tak reti duduk diam kot. Jenis cepat panas hati kalau orang lebih dari dia agaknya..Sudah-sudah lah tu.. Tolong jangan jadi pengecut lagi.. Kalau berani, berdepan lah. Jangan baling batu sembunyi tangan. Palingb aku takut, di depan bukan main baik lagi..tapi di belakang........Minta jauh la semua ni.. Published with Blogger-droid v2.0.10

mikael datang rumah mama ngah!

Imej
Sekejap aje si kecik ni singgah kat rumah mamangah... Sejam dua je, dah balik melaka balik... Mamangah pun tak sempat nak bekalkan kat mama mikael multivatamin untuk booster susu ibu.. Nanti lah mamangah postkan... Nah mamangah tepek sekeping dua gambar mikael dengan papangahnye.. Nanti kite jumpe lagi ye..Buat yang mencari supplement terbaik untuk diri atau keluarga, boleh dapatkan shaklee.. Supplement terbaik anda!
Boleh hubungi saya juga ya! Whats app/mesej : 0124698495Published with Blogger-droid v2.0.10

tak boleh nak lelap

begini lah kalau jauh dengan suami...memang payah nak tidur....

tapi ade tipsnya...

mudah aje..

zikrullah.. hehe..

perkara yang aku suke buat masa duduk dalam kereta (sebab kereta dah lama, mak kasi pinjam kejap, radio rosak, kesian kan aku? ) ialah istighfar...

hati rasa tenang aje..

badai melanda macam mana pun, aku cool aje..kuikuikui..

lepas ni akan giat menulis balik...banyak benda nak tulis...banyak gadget nak rembat untuk tahun 2014 ni... maklumlah cikgu sekarang dah mula kena update profile dalan vle frog. memang katak kegemaran lah! :)

ok..nak tidur dulu..
salam..

pengalaman minum ESP SHAKLEE

Imej
Assalamualaikum!Lamaaaaaa sangat tak update... Dua bulan sekali baru nak update blog..ish ish ish...camne nak glemer nih? Ahahahhaa... Cik kak menulis bukan nak glemer... Menulis ni umpama terapi sebenarnye...Berbalik pada tajuk di atas. Saya, sebagai ibu muda, ewah... Sentiasa nak jaga penampilan, nak jaga kesihatan, nak jaga serba serbi lah katanyaaaaa.... Jadi, dah dekat 2 bulan saya minum ESP shaklee ni..cuma pengambilan tak secara konsisten..
Lately baru betul2 minum berjadual..makna kata, bangun pagi, lepas air suam, saya akan ambil sesudu serbuk ESP ni, bancuhkan dengan dua sudu milo tanpa susu atau gula... Memang sedap! Apa yang saya dapat, energy dan tak perlu ambil makanan berat pada awal pagi... Kadang2 jam 12 tengahari baru saya rasa lapar... Untuk yang nak diet, memang sangat sesuai!Ramai juga pengguna kata, ibu mengandung, yang amalkan pengambilan ESP, kulit bayi nanti sangat cantik! Oh, tak sabar nak lihat hasilnya nanti, sebab saya sedang membawa bayi comel yang berus…