~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, Disember 29, 2013

hobi baru saya!

Kisahnya, memang dah lama nak buat bende comel macam ni, tapi tak berkesempatan. Tambahan nak berjinak buat bisnes... Kadang tu kene extra rajin cari ilmu.. Ilmu mesti ada, bakat kalau ada, itu dikira kelebihan, dan minat mesti wajib ada! Kalau tak, ke laut la apa sahaja yang kita buat.

Semoga Allah permudahkan semua urusan ku, murahkan rezekiku, majukan perniagaanku... Aminnnn...

Kalau ada yang mencari pin comel untuk dikenakan pada shawl, boleh wasap ke 0124698495 atau tengok kat instagram @mrsbenggo k..

Gambar upon request la buat masa ni, sebab masih dalam proses pembikinan. Jangan risau, harga memang cantik dan kalau beli banyak boleh diskaun... Dan, setiap pin takkan sama dengan pin yang lain, saya akan buat dalam kuantiti yang sedikit sahaja...biar nampak handmade sikit kan... Dan juga boleh customade ya....Ajak member kongsi beli dengan member pun ok gak! Jom support saya k!

Dan satu lagi, untuk pengguna supplement shaklee, saya nak buat promosi, beli supplement dengan saya, akan saya sertakan dengan free gift. Ni saya je la yang buat promosi... Jangan g tanya pada distributor lain pula pasak free gift k... Nanti kesian dorang...hehehe...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Khamis, Disember 19, 2013

penyakit hati

Sungguh, aku tak pernah pun terfikir untuk rasa penyakit hati ni ada di kalangan kita.. Tapi, sebenarnya memang ada.. Tak tahu lah apa yang di hasadkan sangat. Mungkin jenis tak reti duduk diam kot. Jenis cepat panas hati kalau orang lebih dari dia agaknya..

Sudah-sudah lah tu.. Tolong jangan jadi pengecut lagi.. Kalau berani, berdepan lah. Jangan baling batu sembunyi tangan. Palingb aku takut, di depan bukan main baik lagi..tapi di belakang........

Minta jauh la semua ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Isnin, Disember 16, 2013

mikael datang rumah mama ngah!

Sekejap aje si kecik ni singgah kat rumah mamangah... Sejam dua je, dah balik melaka balik... Mamangah pun tak sempat nak bekalkan kat mama mikael multivatamin untuk booster susu ibu.. Nanti lah mamangah postkan...

Nah mamangah tepek sekeping dua gambar mikael dengan papangahnye.. Nanti kite jumpe lagi ye..

Buat yang mencari supplement terbaik untuk diri atau keluarga, boleh dapatkan shaklee.. Supplement terbaik anda!
Boleh hubungi saya juga ya!

Whats app/mesej : 0124698495

Published with Blogger-droid v2.0.10

Jumaat, Disember 13, 2013

tak boleh nak lelap

begini lah kalau jauh dengan suami...memang payah nak tidur....

tapi ade tipsnya...

mudah aje..

zikrullah.. hehe..

perkara yang aku suke buat masa duduk dalam kereta (sebab kereta dah lama, mak kasi pinjam kejap, radio rosak, kesian kan aku? ) ialah istighfar...

hati rasa tenang aje..

badai melanda macam mana pun, aku cool aje..kuikuikui..

lepas ni akan giat menulis balik...banyak benda nak tulis...banyak gadget nak rembat untuk tahun 2014 ni... maklumlah cikgu sekarang dah mula kena update profile dalan vle frog. memang katak kegemaran lah! :)

ok..nak tidur dulu..
salam..

Khamis, Disember 12, 2013

pengalaman minum ESP SHAKLEE

Assalamualaikum!

Lamaaaaaa sangat tak update... Dua bulan sekali baru nak update blog..ish ish ish...camne nak glemer nih? Ahahahhaa... Cik kak menulis bukan nak glemer... Menulis ni umpama terapi sebenarnye...

Berbalik pada tajuk di atas. Saya, sebagai ibu muda, ewah... Sentiasa nak jaga penampilan, nak jaga kesihatan, nak jaga serba serbi lah katanyaaaaa.... Jadi, dah dekat 2 bulan saya minum ESP shaklee ni..cuma pengambilan tak secara konsisten..
Lately baru betul2 minum berjadual..makna kata, bangun pagi, lepas air suam, saya akan ambil sesudu serbuk ESP ni, bancuhkan dengan dua sudu milo tanpa susu atau gula...

Memang sedap! Apa yang saya dapat, energy dan tak perlu ambil makanan berat pada awal pagi... Kadang2 jam 12 tengahari baru saya rasa lapar... Untuk yang nak diet, memang sangat sesuai!

Ramai juga pengguna kata, ibu mengandung, yang amalkan pengambilan ESP, kulit bayi nanti sangat cantik! Oh, tak sabar nak lihat hasilnya nanti, sebab saya sedang membawa bayi comel yang berusia 19 minggu dalam perut... Dan mengasuh dua anak lelaki yang sedang lasak tanpa bantuan suami sangat lah mencabar. Tapi, saya kan supermak! Memang boleh dan kene buat2 kuat!

Anak2 saya, saya bekalkan mereka dengan mealshake, sesudu dicampurkan dengan susu mereka. Kalau adam, anak sulung saya dia kata, mama bubuh kek dalam susu..sedap! Hehehe..

Mealshake ni bagus, sebagai multivitamin dan juga appetizer kepada kanak2...mcm anak2 saya, mereka takde masalah picky eater, pilih nak makan apa...yang jadi masalah sebab semuaaaa makanan pun peberet mereka..letih mak melayan!

Buat yang nak cuba ESP, jom la cuba sekarang! Memang terbaik! Saya dah cuba, anda bila lagi? :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign