Selasa, Jun 12, 2012

lebih kurang 4 bulan

aigoooo~

cuti sekolah pun dah habis, kene lah back to school!
sekarang macam dah tak larat sangat, hehee... anak ke dua ni memang besar sikit ke? 5 bulan, perut dah naik... dah menonjol sangat... mungkin di tambah dengan kegemukkan! oh my!

kalau tengok kalendar, takde cuti selama 8 minggu! oh..oh.. penatnye saye nanti... dush! dush!  jangan nak malas2 ye mama... nanti badan kembang...aaaa...tak tahu!

minggu lepas check up adik, alhamdulillah..semuanya normal.. adik pun sihat je dalam perut.. aktif le sesangat.. jantina pun dah nampak! awww... mama akan dapat prince lagi! jadi...dalam hidup mama memang dikelilingi prince charming laaaaaaa~

due date adik mungkin 12.10.12... kalau boleh nak minta cuti awal 2 minggu, sebab time tu dah cuti sekolah...jadi..kalau minta dan dapat cuti..untung lah..kalau tidak...tak mengapa lah..

bulan julai ni, kene tinggalkan adam dengan papanye.. macam mana lah tu! harap papa boleh masak sedap2..macam mama masak...hehe.. tak pun suruh je adik tu masakkan untuk adam.. senang!


oh buah hati mama!

ok, labu dah bising tu... berak kot..dia tak suka litter box dia kotor... pembersih betol! :)

daaa~

2 ulasan:

Adila Hashim Shariff berkata...

waaa..congrates molie!2nd boy lah ni..best la adam ada geng men bola..

molliesa berkata...

aminnn....suke la papa nye...hehheee

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...