Selasa, Februari 08, 2011

Interview SPP

Alhamdulillah...
dah dapat panggilan temuduga sah jawatan untuk jawatan aku yang sekarang ni...
sekarang jawatan masih DC...akan bertukar ke DG sekiranya aku berjaya... moga dipermudahkan..
banyak kot nak kene baca ni... =)

eee~ malas nak study... hehe..

doakan kejayaan ku ye! hehe

kepada kawan2 lain yang masih tertunggu2 panggilan...korang jgn la risau...lepas ni turn korang pulak.. :)

okey..nak pegi sekolah dulu!

5 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

alhamdulillah..syabas...dh tetap nanti pi induksi plak..pas tue pi BTN..dapat taraf pencen, terus kua KWSP...huhuhu makcik kayo tue hehehhe....

kay_are berkata...

ape 2 SPP ? ape lak DC ? direct circuit tau r.. DG 2 ape lak? digimon game??? banyak tanyelak. sori.. ^^

MataHati @ MH berkata...

tahniah dan semoga berjaya cikgu.. ;)

^nanie^ berkata...

ai mommy molie..kite link awk eh..do take care ok..;-)

chekgu Moe berkata...

sahrom...ehhehee...belum agi... moga saya lepas dan tak gugup la time kene interview...dengar2 pangkat2 dato dan datin yg selalu interview ni!

kay are... takpe... cikgu pom tatau... dc tu untuk pangkat sementara sebelum jawatan sah...jadi ada gaji yang tak dapat buat sementara ni...kalo dah sah, pangkat DG untuk pegawai...DG41 untuk pegawai permulaan...lepasan ijazah.. aaa..ape lagi ye?? hehe..

matahati...
oh..kamu add cikgu ye? lupe la dah approve belum.... terima kasih!

nanie..tq! nanti mommy link ke nanie balik yea!

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...