~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, Februari 07, 2011

sudah 31 minggu.. only 9 weeks or less~ huh!

salam dan selamat sejahtera....!

Alhamdulillah... masih melalui kehidupan yang normal dan sangat adventure!
baby sudah masuk 31 minggu... whoaaaa... angka 3 dan 1.. maknanya hanya 9 minggu lagi.. lebih kurang 2 bulan je la ye? wah wah wah~

bila dah masuk trimester akhir ni.. banyak bende dah nak kene sediakan.. tapi banyakkkk lagi yang belum mama adam ni sediakan... oh ye.. tilam ngan bantal mama adam jahit sendiri.. nanti beli sarung jer.. sebab tak sempat nak jahit kat rumah ibu... hehe.. ibu pun ade bagi tilam ayep mase dia kecik dulu.. siap lampin ayep 2 helai. ade lagi lampin tu? hahahaa.. ayep umur dah 11 tahun sekarang ni.. bayangkan je la berapa lama ibu simpan!

sekarang, bila berjalan... dah rase ngilu kat bawah perut... sakit... kalau duduk lama jadi mengah. jadi kene balance la berjalan dengan duduk... kalo pasal tido.. rase nak menangis kot? takpe... jangan mengeluh...penghapus dose tuuuuu~

sebenarnye...tak sabar okey nak lahirkan si kecil ni... nak lihat wajah dia... wajah yang dikandung selama ni... hoooo~ semalam tengok kat tv pasal si ayah larikan si anak dari si ibu... kesian si ibu... apsal ko nak culik2 pulak kan? pegi la beranak sendiri! hish! dah la budak tu cerdik... siap pandai sebut ape yang si ibu tu eja... comel sangat!

cuti seminggu dah berlalu...maknanya..hari ni dah start mengajar...wah...kene testing suara dulu nih.. harap-harap sume okay lah. siriyes..lenguh rupanya melontarkan suara ni...
macam penyanyi gak la~ hehehe..

lepas ni countdown cuti seminggu bulan 3 pulak.. haha.. entah apa-apa aje.. :)

2 ulasan:

Teyn berkata...

tak sabar nak tgk baby moe! =)

chekgu Moe berkata...

teyn~ sabar tau! hehehee... :)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign