Ahad, Mac 20, 2011

saya dapat hadiah!

ehehehe~

tadi pegi mid valley..

lame tak naik komuter..

mase masuk dalam coach wanita tu.. ternampak sorang pakcik, siap duduk baekkkkk punye...
penuh dengan manusia..

aku macam biase,
tidak mengharapkan orang bagi tempat duduk kat aku..
sebab aku yang nak berjalan..
so aku memang patut berdiri walopon kandungan aku sudah 36 minggu 6 hari.. ehehehee~

sampai je midvalley kami solat asar dulu..
terjumpa kawan satu U dulu..
alololorhhh..
tembam sungguh sahabat aku nih!
sempat laga-laga perut je..
patotnye amik la gambar sekeping dua kan..
tapi sebab nak solat..
tak sempat borak-borak sangat..
suke tengok sahabat aku yang dah makin sehat tu..
bukan ape..awal kehamilan dia alah teruk jugak..
now lebih bulat dari aku..
ehehehe~

lepas solat pegi makan..
aku makan lagi sikit jerrr nak abes.. (sorry tak hamik gambo)
adik aku?
baik takyah beli..
makanan dia macam boleh jual balik jerrrr...
hahahaha..
adik oh adik..
mane ko tak kerempeng??

dah kenyang...
jalan-jalan jumpe kawan-kawan adik aku..
last-last bukan jumpe kawan-kawan adik pun..
kami berdua pegi shopping lagi..
aku teman jer..
macam biase.. :)

lepas tu ternampak ini!





*terima kasih enchek gugel*


waaaa...last makan kat sunway arituh.. then jumpe lagi kat midvalley..!
sangat seronok!
tapi kakak yang jual tu sombong (penat kot) semacam jer..
tatau la plak kene oder kat stall tu, then bayar kat kedai roti sebelah then pegi balik kat stall tu...
aku tunggu la jugak.. nasib baik tak lame.. jenuh tunggu~

kak, lenkali tanye la, dik nak oder ape? ni tak, dipandang nye aje tako ni dari aku sampai sampai la aku  abang kedai sebelah tegur... huhuhu...

aku oder 2 set octopus (sotong kurita) dan satu set unagi (belut)..
hasilnya.. kenyang aku dan adik malam ni.. hehe..

dan satu lagi..

tarrraaaaa!

hadiah hari jadi dari adik aku..
wah! wah! wah!

suke sangat-sangat
sayang pulak nak pakai..

terima kasih daun keladi wahai adik..
tahun depan bagi lagi..
ehehehe

pssttt: tadi kene marah ngan daddy adam.. sebab merayau kat midvalley lame sangat..
Y__Y


sorry...gambo amik kat google..
malas nak transfer dari BB,
tatau mane wayar BB pegi..hehehe

4 ulasan:

MiErA berkata...

kdai tako yg dkt dgn jj tu ek kak molie? pnah gak tergerak hati nk g beli klo lalu2 ctu...last mkn kat sabah aritu...tp tgk org tu layan kureng...terus x jdk beli...hahaha...mira mmg particular sket dgn hal2 cmni...klo nk meniaga kene buat cara meniaga kan...

chekgu Moe berkata...

miera...yehhhh! betoi..dia buat derkkkkk je tau..penat kakmolie tunggu dalam 10 minit..mase nak blah tu abg kedai seblah tegur..adik nak oder ape dik?? terus kakmolie kate nka oder ni,,,tapi kakak2 ni wat bodoh jerr...huhuhu...

MiErA berkata...

tu la pasal...kan...kan...kan..sabar je la...

chekgu Moe berkata...

kannn.,tapi sebab nak makan sangat2! hehehe

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...