Sabtu, November 06, 2010

alhamdulillah..sudah mahu masuk 18 minggu!

Happy birthday to my dear lovely brother, Muhammad Helmi bin Ngah...sudah umur 20 tahun sudah...
sayang alang!

baby pun dah nak masuk 18 minggu..
seronok tengok dia gerak2, lambai2 dalam rahimku..aktif sangat2..lepas ni mesti mama dia susah nak tidoooo~~

wah, takde mase nak update sebenarnye...

jadi..kepada readers sume..nanti kalau ada masa, akan cikgu update info yang best2 yea...=)

ok. jaga diri semua!

5 ulasan:

velasrizal berkata...

lepas ni letak la gmbr baby nye..

Pengumuman / Pengisytiharan Tarikh Hari Raya Aidiladha 2010 : 17 Nov 2010 @ 10 Zulhijjah 1431

mizzbutterfly berkata...

kim salam kat baby:)

chekgu Moe berkata...

velasrizal...nanti baby dah keluar saye letak ye..skang masih perlu dirahsiakan..hehehee..

mizz... baek..hehe..

Puan aiNa Rahman berkata...

molie..baby da tendang² lom? x saba nak rs die tendang menendang..hehe

chekgu Moe berkata...

aina...belum boleh rasa lagi...tapi ade orang dah boleh rasa...kebiasaannye dalam 20 minggu ke atas...tunggu lagi 2 minggu...hehehe...org kate sakit..tapi nikmat....=)

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...