Jumaat, September 24, 2010

ya Allah..sibuk betul lalat tahi ni lah~

yo~

jap lagi nak keluar pergi shopping. fuhh~
raya haritu banyak sangat saiz S dah habis..kalo saiz lain2 tu ade lagi... hehe..

now tengah tunggu tummy besar nak beli maternity dress,top,dengan seluar...hehe..
mesti macam comel je pergi sekolah pakai maternity dress...kuikuikui~

ehhh..laaaa..

tak sangka ade lagi Lalat tahi singgah kat sini rupanya...pastu dok kecoh-kecoh kat blog dia..kuang3...
kesiannye..dah la tu....

oppss...mengandung...tak boleh cakap yang tak elok2 tau...aku pun ade mak la..boleh nasihat aku bagai lagi tau...ko diam-diam sudah.. tak tahu cite diam la budak gemok~~ !!!! (ayayayaiii terlepas sudaaaa~)

eh, ni nak cite pasal bende lain ni..kacau betul lah... ~

isnin, 27 september 2010
akan ada taklimat di kelab shah alam. mungkin aku drive ke sana. mudah sikit kalau terus ke sekolah..
harap dapat sekolah area sini...lepas tu dah boleh cari rumah yang selesa sikit...bukan tak blh, malas nak pindah randah banyak kali.. buang masa,tenaga dan duit...

haaa..lepas ni kalo aku jadi cikgu pada anak orang yang buat onar dengan aku...akan ku sekolahkan anak-anak itu....hehehe...=p ish..maksudnye, betul2 ajar lah... jadikan dia seorang manusia yang bila berkata, berkata lah yang baik...jangan lah berprasangka buruk..macam orang buat kat aku... walau sesiapa pun yang menjadi batu api itu....ingat...tunggu je lah balasan Allah... ^__^

for now on, aku masih happy, baby dalam womb pun sihat walafiat...takde alahan dah...sakit-sakit belakang pun dah takde...sume dah hilang..alergik pun sekejap je...Alhamdulillah...

ok..siap-siap nak shopping~!

p/s; teringat org tu pakai baju nurse (dia main amik org punye kot) lepas tu mengaku kerja nurse...haha..kesian sangat..attention seeker!

4 ulasan:

makdara TERDIVA berkata...

eh! bila nak tunjuk perut..haha! nyebok jer akak ni ha!

akak pun ade byk tahi lalat kat muka..nak x? lalalalala :)

chekgu Moe berkata...

makdara..hehehe...perut tak besar lagi kak...tunggu lagi 2 bulan..besar la kot..saya pun tak sbar ni...=)

tahi lalat manis...
lalat tahi ni tak bape nak suke...bising...hehehe..=p

saraMAMAaiman berkata...

waa molie..sgt susah nk cr maternity pants yg sesuai dgn ketinggian..haha..katik2 ni mmg jarang ade size...kalo yg jenis labuh2 tu pn mesti sapu2 lantai..hahaha....

chekgu Moe berkata...

sara! hehe.. molie memang wajib alter balik seluar yang beli..tak kira lah jeans ke..seluar tido ke..hehe.. so takde masalah la..memang alter je terus lepas beli...=)

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...