Isnin, Januari 25, 2010

isnin yang kedua

fuhhhh~
last monday, lapor diri..it was like...what?? me? late??? haha..padan muke ok..saye lewat hari pertama kerana saye tidak tahu pekan kecil itu akan jem pg2..sebab..disitu...ade sekolah 1 malaysia..huh~
ok.terlepas perhimpunan yang pertama...T_T
then, kene start masuk kelas ASAP...relief pon memang perkara wajib lah..1st time jumpe students..huhuhu..debar..dupdap..dupdap...tapi end up...macam best~!

ini adalah isnin yang kedua.
oh~ isnin takde kelas mengajar..but, WAJIB ade ganti class..takpe...takpe..=)
tadi, saye buat game main cube yang ade colour2 tuh..
irfan, haziq dan amirul (kot?)...dorang selesaikan cube tu dalam mase less than 10 minutes..fuh~
baru form 1 tu...
pastu dah main sangat sampai kelas bising, ape lagi, tunjuk la kuase ni..rampas cube tu...dahh...menangis pulak....adehhh..
ok..ok..
harap minggu ni lebih banyak perkara best! esok jaga budak2 berlatih sukan..
chiow~!

4 ulasan:

Leen Abdullah berkata...

kak molie,form 1 ke @ standard 1... heheheheh

Leen Abdullah berkata...

kak molie form 1 ke @ standard 1... hehehehe...

mOLLie berkata...

leen, form 1...=) hehe

Leen Abdullah berkata...

ooo ok... seb baek,kalu standard 1 nnt mesti ade yg cakap camni"cikgu,sy nak uk uk" hehehehhe.. k,la.. gud luck cikgu molie..

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...