~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, Oktober 08, 2010

minggu ke 13 dan dia sudah pandai berhiphop..

salam 1 malaysia...!

hai semua~ seminggu aku tidak sempat nak upload cerita.
sangat sibuk dengan urusan di sekolah..sempat online sekejap-sekejap je..
itu pun malam mudah sangat mengantuk..mungkin sebab mudah terasa penat sejak kebelakangan ini...

okey.
hal sekolah. masih tak sempat nak snap pintu masuk yang beralamat itu. hehe
masih sibuk dengan urusan borang yang mahu dihantar supaya gaji cepat masuk..
permulaan, gaji aku hanya P1T4 dengan elaun sara hidup dan perumahan (mungkin).
aku masih belajar bab begini

anak murid
ada yang baik
ada yang kurang baik
biasa lah.
sekolah satu malaysia kan.
macam-macam lah karenah mereka

cikgu dan staff?
ya Allah..
bersyukur sangat-sangat
semua baik-baik
sume bagi keje sama yang sangat superb!

sudah lah cerita pasal sekolah ye..hehehe

4 oktober lepas,
aku check up seperti biasa
di private clinic...

baby sihat sahaja
macam magik
sebab bulan lepas nampak bulat je
sekarang nampak kepala, tangan, kaki..tulang belakang
siap lompat-lompat dalam rahim..

doktor ambil darah
aku pening
hehehe
padahal penakut!

kalo ikutkan, aku mahu saja upload gambar-gambar dan video sikecil ini
tapi suami tidak mengizinkan
lagipun aku tidak mahu ada orang yang jahat hati dengan aku melihat kecintaan aku..

biarlah jadi rahsia aku ,suami dan beberapa orang sahaja..
buat sesiapa yang share, takpe lah..hak masing-masing kan?
aku pun tumpang gembira melihat bayi mereka..hehe..sangat comel!

kat sekolah ada anak cikgu tu, mixed, malay dan mat saleh
emak melayu, ayah berdarah inggeris
Ya Allah, hensemnye budak tu
masih kecil
lelaki, namanya Idris
aku selalu usik dia
bila dipanggil. senyum meleret aje..
moga anak aku semanis dia..hehehe

okey.sampai sini sahaja.
maaf ye tiada gambar
nanti aku letak la..hehehe

4 ulasan:

Teyn berkata...

bestnye moeee... =)

tak sabar nak kahwin, and pregnant.... best nyeee ^.^

chekgu Moe berkata...

teyn sayang~~ takpe..masa tu akan tiba..hehe..yupp..sangat best! teyn cepat2 kawen! perempuan blh kawin awal..hehehe..=p

Puan aiNa Rahman berkata...

yeke die joget2? nak tengokkkk...he3. sonok bole tgk perkembangan baby kan. org ckp x elok selalu scan..tp naluri neh bergolara nak tgk die growing up

kasha + ajie.. berkata...

molie~~~ wah..da 3 bln lbey suda...mggu dpn da 4 bln kn...yey!!! :D
kejap aje mase blalu...molie jage dri taw...smoge slamat sumenye...lame x jln2 kt blog molie...sebok ngn baby...ni curi2 sbb baby tgh tdo...hee~~ mmuah2~~~ kiss utk bby molie ea... :D

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign