Sabtu, Mac 02, 2013

bersawang weh!

Assalamualikum semuaaaaaa!!

Adoiyai...lame betul tak jengah blog...siriyes...sibukkkk sangat sangat!
Banyak cerita nak kongsi...tapi tak terkongsi...hehehhe

Last 17 februari, umur aku dah masuk 28 tahun...alhamdulillah...masih diberi peluang untuk bernafas.... Moga aku menjadi manusia yang lebih baik dari sebelum ini....

Dah masuk bulan mac...maknanya dah sebulan suami bertugas di kuala kubu bharu..tapi yang bestnya, suami selalu je balik rumah, sebab meeting di shah alam... Takkan nak lojing kat hotel kot? Hehe...

Setakat ni, aku masih mampu uruskan dua anak yang semakin besar dan bijak tu...
Akid dah masuk 5 bulan...nampak macam nak merangkak dah... Adam pulak, dah boleh sebut perkataan, banyak benda yang diserap dah diluannya...pandai adam!

Disekolah, aku kalut sangat dengan pbs. Serius banyak kerja. Tapi, alhamdulillah..kawan kawan semua satu kepala...semua jenis yang menyokong satu sama lain...seronoK..:-)

Baaaaannyyyaaaakkk nak cite, tapi ini je mampu....ni pun curi curi menaip masa susukan akid..hehehe...

Moga dapat susukan akid ke bulan seterusnya! Go mama go!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...