Rabu, Disember 19, 2012

the biggest loser!

haha..

actually, aku ngan sepupu buat lawan2 sape turun berat paling banyak...

tadi tanya cousin, dia dah 2 kilo turun..padahal baru seminggu kot..hebat ah!
aku pulak, berat asik pegun je.. tak bergerak...

kompom kalah! i am the loser lah ni..

tadi cousin bagi tips, nak turun berat cepat, minum air masak banyak2..kalau boleh 3 hingga 4 liter...
wow..akan aku usahakan!

kalau korang pun nak join turunkan berat badan sekali jom lah! :) 13 january 2013 nanti kite same2 timbang berat berapa yang hilang..:)

Tiada ulasan:

ADAB MENEGUR

Baru-baru ini banyak perkara berlaku dan aku simpulkan sebagai satu perkara yang memberikan aku sebagai satu pengajaran, tauladan dan juga t...