Rabu, Jun 08, 2011

cimb octo "macam best"

tadi saje la dok belek-belek orang jual-jual baju kat blog, kat pesbuk kan. ade la terbeli selai. selai je. tu pun dia tengah promo.rm25 selai. rembat la.macam beli baju kat JJ yang rege rm5 tu ah! pastu bukak cimb clicks, baru sedar ade promo collects stamps, pastu nanti boleh reedeem macam-macam hadiah best kau! tadi aku berjaya main game dia..dapat la sekeping je stamp..:)

ingatkan senang nak kumpul stamps tu.. cet!!!
* kenapa octo air asia lak ni?*

jadi aku rasa nak tempah kat akwan la jahitkan octo felt untuk aku. ermmm..macam best jek kan! :)

4 ulasan:

MissRhana berkata...

this is super cute..hehe..mommy, bajy maternity U cantik2!! mane beli?

Ayuraza berkata...

ai mama adam..comelnyer adam..octo pun comel...hehe :P

follow u ok moli..

molliesa berkata...

hai rhana..:) beli online.. satu kat fb, e-lyzz collections, satu lagi kat hijabi boutique.. try la cari situ..kdg2 yang cantik cepat je habis..saya beli yang org taknak...hehe..:) harge pun murah sikit...:)

molliesa berkata...

ayuraza..okeyh! :)

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...