Selasa, Julai 21, 2009

keletihan

Salam semua...

haih~ mengeluh sekejap..bukan apa...memang ni je masa nak mengeluh..
sejak kelas dah mula ni...macam2 hal lah nak kene setel..
medical check up sampai nak kene buat dua kali...duit pun keluar..
abes kelas bukan boleh balik umah bermalas2...kurang2 kene tunggu sampai pukul 5 petang..kalo si suami buat OT...ape boleh buat..tunggu je la..dan siapkan assigments yang tak siap lagi...

ni pun tengah tunggu dia msg...kalo dah setel keje dia, baru boleh balik...
masak pun, kadang2..bukan malas..memang tak sempat...kang kalo masak telur je, kesian pulak kat laki saye...:(

ingat senang ke kawin mase tengah belaja...nak tau..rase lah sendiri..kalo dapat suami yang boleh bertolak ansur..ok..:) kalo yg jenis payah tu....paaayyyyaaahhhh nak cakap..:p

Alhamdulillah..tak banyak bende yang merunsingkan, kawan2 pun okay..cume kadang2 penat bila dah lame tak mencangkul...batas da siap..esok akan mula menyemai benih...smoga tanaman kami berjaya!

kesian kat Tatam...kat rumah sekor diri..mesti tengah lapar...tunggu mama balik ye cayang!

Tiada ulasan:

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...