Ahad, Mac 29, 2009

home tuition

tadi, dapat msg from Miss Angie,
dia bagitau, perlukan cikgu tuition for india's student, form 2
home tuition..can use both language BM and BI..
2 per week, 8 times per month=rm360
but, for the first month, Miss Angie will pay me only 30% from the salary..
and for starting, i have to pay RM 20 for my register..
i will be teaching for 3 subjects, BM, History and Geo..huhuhu
alreadi asked permission from my fiancee..but he did not prefered if its home tuition..
huhuhuhu..
tahu,understand that mmg la agak bahaya kalo kite pegi mana2 rumah yang di kategorikan 'stranger'...
but, its not decided yet..belum confirm betul2 lagik..baru je nak confirm..if parents budak tu said that he or she can come to my house..(my house??) anywhere yang boleh belajar la..may be boleh proceed..harap2 ok..dapat gak extra money...:)
boley wat topup2 untuk majlis nanti...hehehe..

ermm..sebut pasal majlis...uwaaaaaaa~
start bulan ni...takley soping2 lagi...
nanti takde duit nak bayar fotografer,huhuhuhu lagi
takpe lah..bersabar...:)

Ya Allah, Kau permudahkan lah segala urusan hamba-MU, limpahkanlah dengan
rezeki yang halal, Amin Ya Robbal Al-Amin..

Tiada ulasan:

Air ketuban bocor??

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsi pengalaman bersalinkan anak yang keempat pada September 2016 yang lalu. Sepanjang proses mengand...