bantal untuk Adam

gambar separuh je.kalo penuh.cekci~


sebenarnye hadiah ni dapat dari seorang sahabat baik. kami kawan sejak umur 14 lagi..punya lah lama persahabatan kami. sejak dah boleh duduk bersila ni..bantal nursing ni memang sangat berguna lah..memandangkan berat adam dah 4.1kg berbanding berat dia dilahirkan 2.58kg dulu. fuh.. patut la bila dukung je berat bukan main. lalalala~ baru perasan muke dia dah tembam. hehe

aku pun tak tahu apa nama bantal ni. tapi bentuk dia macam bantal yang letak kat leher bila kita naik bas. selalunya perjalanan yang jauh la. bentuk C. bantal nursing ni besar. letak kat pinggang. kita boleh duduk bersila atau simpuh. ikot keselesaan anda lah. sungguh berbaloi. baby adam pun lena je tido semantara mama dia update blog. tak boleh amik gambar. kang esok keluar paper cikgu terlampau!


oh, 2 hari lepas kan pergi cucuk baby adam ni, boleh la sekeping je papa dia sempat snap. kelam kabut sebab adam jerit kuat-kuat. eee..tak malu la adam! dan kami berdua celebrate birthda papa adam. sebab makcik dan adam dah tido dulu. bagi mama dengan papa romentik-romentik la... yeay boleh makan kek! hehehe...

ini le gambo romentik-romentik mama dan papa adam. tetibe rase macam dah kurus tengok gambar ni. ah! tipu punye gambo! menci tau. huhu. happy birthday papa! tahun depan kite celebrate same-same dengan adam ye! :) insyaAllah~

Ulasan

Rosie Rose berkata…
wahhhh dah ada baby yer? bestnyaaa... ni yg makin excited ni deliver nihhh! comey la baby adam! so cmana... dah habis pantang? :)

salam kenal yer!
molliesa berkata…
hai rosie..:) salam kenal.. haah dah dapat baby..baby dah sebulan lebih dah.. best! seronok sangat2..hehe.. tq..nanti baby rosie pon comel jugak cam mama dia..hehe.. pantang tinggal seminggu lagi..yeay!
mommie yuyu berkata…
sian baby adam kena cucuk..tu yang jerit tu..cepatnya berat adam naik..
molliesa berkata…
yuyu..hehe..nak tanak kene cucuk gak..tu la..terkejut ubat masuk dalam badan dia kot? susu mama cedap, tu yg makan banyak, berat pun naik...:)

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?