rm10 sehelai

 ni name kedainye...kedai ni aunty tu kate nak tutup sebab bankrap...memang pun...aku selalu pegi kedai 100 yen tu, kebetulan kedai baju ni bertentangan...memang jarang orang masuk kedai ni....tak tahu lah kenapa..mungkin saingan dari JJ sebelah sinun kot?

 ni antara baju yang aku rembat kat sane....beli buat baju tido...kalo korang rase mcm kiut, beli la..pakai ngan cardingan...boleh je...ade lagi baju kiut2 kat sane...tapi aku kene  beringat...tak blh shopping lebih2...walopon harga rm10 je...huhuhu

 baju ni pun sama..buat baju tido...tadi aku tak try pun..main agak2 je..memang ngam2 je dengan badan...baju yang 1st tadi je nampak ikot body sikit...tapi kain dia selesa...cotton ni...memang buat tido syiokkkk!!! rm10 gak!
baju ni macam sangat comel kalo pakai jalan2...pakai la inner atau cardigan...hehe..siyes..memang comel kau~
ni pun rm10 jugak... aku rase berbaloi sebab aku mmg nak buat baju tido...then buat pakai jalan2 dekat2 rumah je la...kalo kat kedai lain..rasenye dalam rm40 jugak baju camni...kain sume cotton, memang boleh tahan kualiti dia.. kalo korang nak datang sini, kedai ni dekat (bertentangan dengan kedai 100 yen)
korang google la nak ke JJ equin. kedai ni lot tepi, sebelah kiri kedai, ade kedai makan. kanan kedai plak ade kedai macam jual bag, kasut, baju2 jugak... try la google neh!
kedai ni beroperasi sampai akhir bulan ni je... aunty tu kate nak bagi orang lain sewa kedai dia...mebi kurang laku...
kalo korang nak dtg beli, datang lah! memang ade baju yang comel2 tuk korang..hehehe..tapi baju je lah..kain/seluar takde pulak...

selamat membeli! semoga berjaya carik kedai ni!

Ulasan

makdara TERdiva berkata…
rm 10 x 10 helai..pitam! haha!
chekgu Moe berkata…
makdara....hahaahaha..bahaye tuhhhh...napsuuuuu tuuu~~ hehee
Mariam Ariffin berkata…
moliee mcm best je baju2 tu..
buat tido? mcm boleh wat p jalan2 je.
chekgu Moe berkata…
yam...hehe..memang baju jalan...tapi molie wat tido je la kot...esok g carik lagi...ade yang best2 buat jalan2..hehehe..=) murah je...rm10! beli beli!

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?