tak jadi lah pulak. banyak perkataan pulaklah pulak.

hmm..
siap2 masak
kejut asben makan

tetibe beliau cakap " papa rase tak jadi lah balik"

hmm.. ok..

tak jadi balik jb.
mebi minggu lain.

oh, tadi tengok tv3,
40 terkaya di malaysia.
kalo hasil bersih rm110 juta baru boleh tersenarai masuk forbes amerika kot (kompem salah fact ni)
gile lah.
banyaknye duit.
juta juta
kasik la aku sikit.

dapat 1 juta pon ok.
sedap dah tu.

berangan.

teringat kata2 asben aku pada satu malam yang hening
berkenaan MLM

"kawan mama yang buat MLM tu, dia berjaya....tak semestinye mama pun boleh jadik macam ni... ibaratnye begini... dalam satu pasukan bola sepak, ada posisi masing masing. jadi, ada yang menjadi striker, goal keeper. ada yang hanya simpanan...mungkin kawan mama tu striker yang berjaya, hebat. mama pulak hanya simpanan. ape pun, kita kene bersyukur ape yang kita ada. kaya tak semestinya membuatkan kita bahagia.."

ok. nak sambung tanda paper KHB dan PA.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?