kenduri, pantai atau futsal?

hai kawan2!!
assalamualaikum semua!
erm..macam lame je tak update!
lame ke?
entah..hehehe
ehem...ehem...

betul la molie nak kawin, tak lame dah..pejam celik dah bulan Mac, ade beberapa bulan lagi..kiranya ngam2 la buat permohonan perkahwinan ni, terus je nikah nanti..semoga ape yang molie impikan ni direalitikan dan direstui Allah...:)

sekarang ni musim orang kawin kan..so, molie ada dapat beberapa jemputan, rata2 kawan sebaya, kawan mase sekolah dulu..wah! semua dah nak kawin..lagi la tak sabar rasanye..:)

ni la gambar pengantin baru (mestila baru kan...) Apies, kawan molie masa kat SMK Teknik Bukit Piatu, Melaka. Dulu kawan sebab dia bf kawan molie...hikhik~ kisah lame...now masing2 bawak haluan masing2..Majlis ni kat Bagan Lalang, Sepang..wow!! pantai Bagan Lalang tu, just 3 minit je dari rumah dia! BEST!!molie p sane ngan membe dari skolah jugak, kawan dari form 2,hehe..dah lame dah kami berkawan rupanya..=) nama dia sheeda, dia bawak bf dia sekali si Tomet sesat~hahahaha, molie sorang2 je, tunang molie, si Benggo sedang bermain futsal~haha..sat g cite pasal futsal~

Patutnye, ada lagi rakan2 yang lain hadir sekali, ntah nape si mael (mintak mahap mael kutuk ko nih~) lambat pulak..kami dah sudah makan, dia kat bangi...adoiii~ so, sebolat suara, kami ke pantai..ape lagi..kebetulan membe bawak Dugong kesayangan mereka, main layang2 jap..kejap je..sebab lepas tu HUJAN!! hehe~

ini Nurul, kawan baik mase form 4..hehe..dia best!! dah lame tak jumpe..walopon dia duduk kat BTR je..tak pernah pun jumpe dia..hukhuk~


ahha~ snap la sekeping gambar molie di pantai tersebut..last time molie p sana, camping dengan makcik, perrghhhh~ ribut taufan malam tu..terangkat khemah!!!


disebabkan molie takde pasangan g kenduri~pantai~ molie pon feeling sensorang je lah..tulis nama molie pun sorang2 jek..hahaha..seronoknyer bermain di pantai!

~FUTSAL~

sabtu & ahad lepas, after balik kenduri dari sepang, molie terus ke padang (of coz la da tuka baju dah) nak sokong benggo main futsal..dia da tua ni nak main lagi, bagi je la..kang da sakit tak chance plak...itu gambar benggo sedang berusaha!!

beliau cedera parah~sebab..main dengan terlalu emosi..abes sume team player dia dok marah..bajet bagus sangat ka hangpa maen..? adoiii..sabo jek la..seb baik pas game dia mintak maaf balik..
muka sedey sbb dah nak kalah..takpe la..usaha lagi lenkali!! kalah kat semi kot..ke mmg tak sempat nak masuk semi..hikhik..dorang ni baru pas makan nasik, terus g main..padan muke, len kali jangan ikut perut pengurus..hehehe


molie sentiasa jadik pompom girl untuk dia~ dah 5 tahun dah!! semoga hubungan ni end up with ikatan yang sah..InsyaAllah~

Dan, keesokkan harinya, molie ke Pavilion bersama2 kawan2 yang best! wah..molie dah 80% settle bahagian hantaran..benggo baru satu jek beli..hehehe..nanti kite g shopping2 ek..:)

sampai jumpa lagi!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?