~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Oktober 02, 2012

rindu anak

Bila dah ada anak yang kedua
Dan anak tu tak macam anak pertama
Perasaan tu lain....
Lain bukan sebab sayang tu ada kategori...
Sebab yang sulung, takde masalah....
Lepas deliver, tak sempat tido ward dah balik rumah....

Yang kedua...
Anak di nicu...
Infected kuman...
Sebab dah terberak dalam perut...

Bila macam tu..
Nak peluk cium memang tak de lah...
Kite ni kat ward atas sekali...
Baby kat bawah sekali di nicu....

Nak tgk, kene tunggu husband sebab tak larat nak g sorang2....
Bila da discharge....lagi laaaa....
Ni, terjaga pukul 3 pagi....
Takkan nak ajak suami yang da kepenatan satu hari ni g spital nun?

Kuatkan hati
Esok, pegi jumpe anak..
Duduk lah satu hari...

Anak yang sulung, nasib baik ada atok dan nenek...
Esok lusa, suami yang kene uruskan...
Takpe...
Usaha sama lah...suami isteri...

Rindunya pada anakandaku itu..
Rindu....

Published with Blogger-droid v2.0.8

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign