~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, Oktober 25, 2012

gosh! handle dua anak masa dalam pantang!

heeyyyyy~~ sexy laddaaayyyyy~~

today, sudah masuk 26 hari berpantang.. ya, pantang nampak! eh, tak de lah.. memang berpantang betul ni.. bertungku sekali sehari jerrr...tak sempat nak handle adam yang semakin membuas tu..plus, kerja sekolah yang teman seperjuangan hantar nak kena tengok jugak kejap-kejap..

well, sudah 3 hari tak hantar adam ke taska. ya, nampaknya aku dah makin boleh sesuaikan diri sudah beranak dua! hehehe... dah ada dua anak woooo...

melayan kerenah adam,,,fuhhhh...mau keletihan aku.. naik jugak tangan kasar ini ke punggung adam yang gebu tu.. ye lah.. time akid nak nenen je..dia mesti nak jugak.. sibuk nak duduk atas riba aku jugak...itu belum berebut dengan papa pulaks.. ehh..tak, papa tak berebut... :p

kalau hantar adam ke taska, maka sunyi lah kehidupan aku.. tak boleh..adam mesti stay dengan aku..rindu woooo....

pengalaman handle dua anak...tak susah pun..tima management penting..mane nak mandi, nak masak..kang lapo pulak perut..dan yang paling penting....sabarrrrrrr~ :)

oh..akid da menangis nak susu..

ok, bai!

2 ulasan:

**MrS FloweR** berkata...

betol tu molie!time cuti berpantang nie la nk spend time ngan anak2 kan?InsyaAllah bolenyer handle hero2 tu...yg penting mental kena kuat!!go go go molie!heeee

molliesa berkata...

betul2..hehee..sekarang makin seronok layan keletah adm dan akid...akid kuat nangis..huh,...stressss!

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign