Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2011

balik johor bahru! yeay!

Salam...

Sekarang dalam perjalanan balik ke jb..
Dah lama tak balik...
Hujan dan banyak kereta...
Bas pun laju je...sama dengan lori..
Tak sedar diri sungguh...
Adam tidur je...
Aku dan suami gilir makan burger...tapi drive...suami yang drive...aku monitor adam kat belakang...
Banyak bende dia naik main bila duduk dalam kereta...haih..sabo je la...
Selamat bercuti ya semua!

Awww..nak shopping...nak shopping gadget! Dah lame aim! Hehhe...

XoxoPublished with Blogger-droid v1.7.4

sedetik pun tak terlebih. LOL

Imej
gua, kalau layan VC ni, mau meleleh air mata. rase meremang je bulu roma! entah la...kalau lagu abang anuar ni nyanyi kompom nak dengar hari-hari lah!

tapi, lagu ni memang best lah! tak boleh komen lelebey. lebiu muamuah lah! erkkkk!

saye sudah 8 bulan!

Imej
Alhamdulillah! syukran!


encem boi sudah masuk lapan bulan. alhamdulillah, masih menyusu badan. yup, dekat blog rasenye tak de pun post sangat pasal susu badan. segan sebenarnye. hehe. tapi dah masuk 8 bulan ni, susu makin kurang, kene-kadang-kadang-topup-formula-mahal-tuh!

susu formula yang mama bagi kat adam susu anmum. sebab mama tak tahu susu ape yang sesuai. setakat ni anmum ok untuk perut adam. sebab minum pun masa duduk rumah pengasuh, mama akan bekalkan 2 botol susu mama, kemudian topup ngan susu formula. sedih sebenarnye, :( kenape lah tak berjaya BF macam orang lain!

setakat ni, menu adam tak banyak beza, dia makan je apa yang mama suap. adam dah boleh makan daging, telur kuning, jadi makin bertambah la berat badan dia. oh ye, hari tu adam demam, berat dah turun balik. jadi, kene weight gain balik la ye adam oi!

setakat ni, adam baru memapah. nampak la dia berdiri lepaskan tangan, tapi tak lama. dia tak kompiden sangat lagi. kadang-kadang dia boleh gelak kalau kite pegang tan…