sudahlah~

hehehe..
its heaven ok!
duduk kat rumah...menunggu elaun masuk hujung bulan ini...harap2 elaunnye penuh macam sebelum ini...jangan la separuh..nak bayar kete lagi..umangaiiihhh..

now, sudah habuis praktikal kat smran, nilai...
yuppp! it was a superb~greatest~moment...sangat rindukan murid2 disana..
semalam pegi interview (it was like borak2 je) n tunggu sekolah call n masuk keje terus..keje guru ganti..for a while lah..ganti guru yang bersalin kat situ...

mula2 praktikal...wah..sangat malu nak mengajar...nak masuk relief class lagi cam hell...ape aku nak buat ni???
tapi, finally....tertunggu2 bila nak jumpe students lagi...
mungkin skolah yang aku dapat ni students baik2..takde masalah disiplin....sangat seronok walopon pagi2 kene bangun 5.45 pagi...hehehe..

lastday kat sekolah, sedih separuh2 je sebab akan dtg ke sekolah tu balik...cume students je tatau...suprise la kot... dapat banyak hadiah...walopon kecil, tetap bermakna okayh!

hari ini hari kedua dok rumah, dah start buhsan dah...
yupp..kene keje,..memang kene keje..

oh~ tv baru nak sampai umah..yeyeh!!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?