Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2009

u can called her...GegirL

Imej
ceritanya begini.. suatu petang, molie ikut makcik ke kajang, temankan dia tengok rumah dia yang dah siap tu..lepak kejap sementara tunggu abg2 perabot hantar perabot baru.. cantik juge rumah tu walaupun tak sebesar mana..habis je kerja2 mengangkat perabot (bukan saye yang angkat pon~) kami ke rumah mertua makcik, jenguk anak makcik..si danish dan puteri..seronok je dorang bile mama datang...masing2 dah tercarik2 ape yang mama bawak tuk dorang...mmm..budak2..mcm tu lah~
dah duduk2...minum2...time to go back home lah..mase molie nak masuk ke kereta, makcik tegur " li, cube tgk depan kereta tu...mcm kucing lah"...aa? kucing?? jap2..tengok....haah..ye lah..anak kucing...alalalala...comelnye!! hmmm...molie terus bagi anak kucing tu kat makcik, terus tutup pintu kereta..dan molie cepat2 masuk ke dalam kereta.." jom balik!" terus makcik start drive n sampai la di rumah...:)
takpe ke kite ambil kucing orang ni? takpe kot..tapi kucing ni mcm sakit je...yeke? hmm..haah la..di…

.

malam ini, hanya bertemankan gegirl...tiada apa yang mahu dilakukan sebenarnya..siang tadi, habiskan chapter 3-1 resident evil...ahhh~ asyik mati je...kenape la susah sangat nak bunuh lelaki bertopeng yang punya bende hidup dibelakangnya itu??? ah...banyak kali dah repeat...last2, tak larat dah jari ini....
hmm...nak sambung main fatal frame II lagi la macam jem otak nak kene fikir, kat mane lagi tempat yang belum diselongkar....

hehe~ seronok sungguh tinggal dirumah seorang diri...rase seperti bujang kembali...:)
ala..sekejap je ni..nanti balik la si dia.. ke mana malam2 begini..? ade meeting dengan budak2 futsalnya...malas nak ikut, mati kutu nanti... lebih selesa di rumah..=)

kebetulan, semalam baru lepas berborak dengan ibu tercinta...banyak bende yang nak dikongsikan dengan ibu...tapi kredit tak cukup lak..haha..risau keselamatan ibu di rumah...harap2 tiada perkara buruk yang berlaku...selalunya, aku lah hero..kalo alang ade, alanglah yang amik alih tempat tu...

esok baru ade mood nak…