ish..rindu!

Assalamualaikum semua.

ya, apa kabar semua?? sihat yea..? dah makan?? makan apa tu..? seronoknya kalau perut sudah kenyang, makan hati pun jadi senang, otak jadi lapang..tiada lagi kerisauan..:)
lat weekend, molie balik Ipoh....fuuhhhh~! perasaan yang sangat susah nak digambarkan dengan kata-kata...........SERONOK!

balik, dapat jumpa ibu, jumpa ayep, jumpa alang..!!jumpa 2 ekor kucing yang molie sayang sangat2 tu...but bad thnig happened to MOG...siannnnn sangat2..actually dia dah hilang a few days before...dia balik umah on 30 october, 1 day before his first birthday...

masa molie naik bas kat pudu, ibu cakap Mog da balik..happy sangat2..tai bila ibu cakap mog buta tu yang suspen gila.. bila sampai dan tengok sendiri keadaan mog, memang menitik air mata...sedih sangat2..

sepanjang kat ipoh, g visit alang kat UTP...dorang tgh exam skang ni...tak leh balik umah...lame tak jumpe alang...makin lame makin ensem pulak adik aku nih..haha..macam Duta SO7..kehkehkeh...

tengah2 sibuk layan utube, teringat lagu yang ayep suka nyanyi (dia peminat MJ) so..da igt lagu ni lagu MJ yang nyanyi...so..ayep..ni bukan MJ nyanyi...lagu ni nyanyian dari Zain Bhika..lagu dia sedap..lirik pun memang pujian kepada ALLAH....:)

jom hayati ~~




p/s: sejuk hati bila dengar ayep bukan takat layan bunkface, billytalent and so on..:)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?