~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, Mac 18, 2017

Ingin kembali menulis....

Assalamualaikum wbt..

fuh! sejak bergelar ibu kepada empat anak ni..blog yang dulu tempat tumpahnya kasih sayang dah terpaksa ditinggalkan kesepian gittew! hehehe..

mahu kembali menulis biarpun hanya menulis memori..agar jadi kenangan indah nanti.

mostly akan banyak kisah yang dialami, tips dan mungkin perkongsian dalam alam pekerjaan ku iaitu aku seorang guru!

haha..berangan nya lah!

apa salahnya berangan kan?

tulis yang baik-baik, ilmu yang dikongsi dan diamalkan oleh orang lain itupun menjadi sumber pahala kita yang berterusan kan?

orait.

kalau sempat, malam ni nak update sikit pasal pengembaraan hari ini di Goodtree Garden kalau tak silap,,, kalau silap, maafkan aku! hihi

tata~

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign