~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, Oktober 29, 2015

BERSAWANG!!!!!

Assalamualaikum....

lama betul menyepi dari dunia blogging ini. rindu wey!!

walaupun macam bercakap sorang-sorang....macam bercerita sorang-sorang...tapi seronok ok...sebab ianya macam terapi..

hehehehe...

hujung tahun begini, cikgu cikgi biasa lah jadi burung hantu menyiapkan kerja hakiki..... sebenarnya kerja dah siap...cuma kami kene kay in online...itu yang aku rasa sedikit emnyampah tuuuu..

padahal atas kertas dah ada... nak juga di key in online. semua ada laptop free ka???
bukan tak boleh beli laptop sendiri...tapi...ce bayangkan...officer lain...41 je dah ade work station yang best..bilik besar tau!!!

eh, melalut dah ni.

karang kene sound pula setempek kat muka. hehe

bahaya uols jadi cikgu ni... kene alim selalu.

update status lain macam sikit...tunggu lah bos sound! LOL

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign