~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, September 30, 2014

Happy birthday akid!!!!

Happy birthday akid yang ke dua tahun!
Moga membesar jadi anak yang soleh.

Maaf takde hadiah.
Papa dah belikan superbike dah kannn

😝

Kami sayang akid.


mamaAdamAkidAdra

Khamis, September 04, 2014

Pregnant lagi?

Oh. Bukan saya. Kawan di sekolah. Cikgu and also my partner bila waktu kemahiran hidup.

Tahniah buat sahabat. Anak ke tiga in shaa Allah.

Kena promot dekat dia ni, ambil esp sepanjang kehamilan. Baru lah bertenaga!

Bila dengar kawan2 hamil, saya sangat teruja. Entah, rasa seronok sangat. Jeles pada yang beranak ramai.

Apakan daya,buat masa ini,proses penghasilan bayi comel terpaksa dihentikan buat sementara,kerana saya sangat takut nak menghadapi saat melahirkan...! Takut takut pun i dah 3 orang anak uols!

Hahaha..seram mak!

Ok. Saja nak promot tengah pagi buta ni.
Buat yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat,cuba ambil GLA complex shaklee. Mana tahu kan? Kita pun ada set kesuburan. Nak tahu,boleh roger tau.
Whats app pun boleh,sms pun bolehhhh..

0124698495
Nak ngorat je kite tak layan okay!


mamaAdamAkidAdra

Rabu, September 03, 2014

Bantal peluk saya!

Lama tak menjiwang di blog. Ya, dia lah bantal peluk saya.

Tukang dengar segala bebelan saya. Pendengar setia apa sahaja yang saya nak luahkan. Sentiasa mendengar!paling best,cerita itu tak tersebar. Rahsia tetap menjadi rahsia!

Paling terbaik,bila he is around, saya bagaikan dipukau. Tak payah suruh lelap,mesti terlena sendiri. Memang tenang jiwa bila beliau di sisi.

Ada hikmah berjauhan begini barangkali.
We learned to listen to each other often. Kalau dulu, mungkin tak dan nak berkongsi.

Lima tahun bina mahligai. Lima tahun masih bertatih belajar memahami,berkongsi. Sedangkan lidah lagi tergigit.....

Kerja rumah macam jemur baju,lipat baju,susun baju,mop lantai,vakum rumah,kemas bilik anak2 semua beliau ambil alih! Hehe. Tugas saya, memasak sesedapnya. Walaupun tak pakar mana...hihi

September bulan kami bercinta.
Allah, panjangkan jodoh kami.

Suamiku sayang,
Kanda jauh,adinda kenang,
Kanda dekat, adinda sayang

Ahak ahak

Jiwang u ols :p

mamaAdamAkidAdra


mamaAdamAkidAdra

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign