~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, September 04, 2014

Pregnant lagi?

Oh. Bukan saya. Kawan di sekolah. Cikgu and also my partner bila waktu kemahiran hidup.

Tahniah buat sahabat. Anak ke tiga in shaa Allah.

Kena promot dekat dia ni, ambil esp sepanjang kehamilan. Baru lah bertenaga!

Bila dengar kawan2 hamil, saya sangat teruja. Entah, rasa seronok sangat. Jeles pada yang beranak ramai.

Apakan daya,buat masa ini,proses penghasilan bayi comel terpaksa dihentikan buat sementara,kerana saya sangat takut nak menghadapi saat melahirkan...! Takut takut pun i dah 3 orang anak uols!

Hahaha..seram mak!

Ok. Saja nak promot tengah pagi buta ni.
Buat yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat,cuba ambil GLA complex shaklee. Mana tahu kan? Kita pun ada set kesuburan. Nak tahu,boleh roger tau.
Whats app pun boleh,sms pun bolehhhh..

0124698495
Nak ngorat je kite tak layan okay!


mamaAdamAkidAdra

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign