Rasa macam nak ambil cuti awal je!

Salammmmmm....

Seronoknya dengar berita kawan dah selamat bersalin! Dapat baby girl. Olololooo.. Comel macam ibunye jugak!
Hmmmm..

Aku, minggu ni baru nak masuk 32 minggu, huk aloh!
Doc pun cakap, lambat lagi tuuuu...

Uwaaaaaaa....
Memang tak larat sangat sebab sendirian jaga dua lagi anak yang sedang membesar, ditambah pulak dengan tak sihat... Ahdoiiiii!

Fuh...fuh...
Semoga aku kuat bertahan!
Semoga baby A cepat keluar sebelum due date.
Senang sikitttt
Seronok sikit bila badan dah ringan sikit ni..

Lepas ni, nak kene plan,
Nak ambil family planning apa pulak..kihkihkih

Kene plan elok2 dah lepas ni.
Hehehehehe....

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?