~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, Disember 19, 2012

the biggest loser!

haha..

actually, aku ngan sepupu buat lawan2 sape turun berat paling banyak...

tadi tanya cousin, dia dah 2 kilo turun..padahal baru seminggu kot..hebat ah!
aku pulak, berat asik pegun je.. tak bergerak...

kompom kalah! i am the loser lah ni..

tadi cousin bagi tips, nak turun berat cepat, minum air masak banyak2..kalau boleh 3 hingga 4 liter...
wow..akan aku usahakan!

kalau korang pun nak join turunkan berat badan sekali jom lah! :) 13 january 2013 nanti kite same2 timbang berat berapa yang hilang..:)

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign