~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, September 02, 2012

Gigi dan hidrosil

heh~

assalamualaikum... ^___^

seminggu yang lepas, adam demam on off...
sekali tengok dia sengih, laaaaaa
ada gigi geraham rupanye...

sekarang ni, gigi adam dah ada 9 batang..
fuh, kalau mengigit. naya jugak...

tak tahu lah kalau aku masih susukan dia...
mesti sikit2 je menjerit...

sekarang adam ada satu lagi penyakit...
hydrocele...

actually, memang belah aku pun ada..
belah suami pun ada history ni..

nampak cam normal...sebab adam tak sakit...
cuma telur je besar sebelah...

bulan sebelas ni ada appoinment lagi di hospital serdang
kalau teruk, bulan 12 akan ada small surgery la kat adam...
buang cecair tu...




untuk pengetahuan semua...hidrosil ni lain dengan hernia (angin pasang)..angin pasang ni boleh menyebabkan gangguan pada usus...hmmm..harap2 adam ok..

semoga semuanya ok!

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign