Gigi dan hidrosil

heh~

assalamualaikum... ^___^

seminggu yang lepas, adam demam on off...
sekali tengok dia sengih, laaaaaa
ada gigi geraham rupanye...

sekarang ni, gigi adam dah ada 9 batang..
fuh, kalau mengigit. naya jugak...

tak tahu lah kalau aku masih susukan dia...
mesti sikit2 je menjerit...

sekarang adam ada satu lagi penyakit...
hydrocele...

actually, memang belah aku pun ada..
belah suami pun ada history ni..

nampak cam normal...sebab adam tak sakit...
cuma telur je besar sebelah...

bulan sebelas ni ada appoinment lagi di hospital serdang
kalau teruk, bulan 12 akan ada small surgery la kat adam...
buang cecair tu...




untuk pengetahuan semua...hidrosil ni lain dengan hernia (angin pasang)..angin pasang ni boleh menyebabkan gangguan pada usus...hmmm..harap2 adam ok..

semoga semuanya ok!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?