~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Ogos 07, 2012

vaksin

salam ramadhan ke 18 semua!

sejak ramadhan ni rajin pulak aku mengupdatekan blog ni.. ghajinnnyerrrr!

oh, tadi aku sempat ke klinik vet, untuk mevaksinkan abu.. dah lama sepatutnye dia kene vaksin... tapi sebab nak pegi UPM jauh sket.. jadi terpaksa la ubah ke vet yang paling dekat... iaitu vet kat seri kembangan.. :)

best2!

orang yang bawak kucing ke sana pun mesra2...

misi ngan doc dia? uih... lagi laaaa... (agak2 dapat diskaun tak ni misi???)

tadi, abu di beri ubat cacing, ubat hama dengan vaksin...hanya rm44 jerr... moga klinik semakin berkembang maju... hehehe

lepas raya ni kene g jumpe vet lagi.. sebab abu penuh kutu.. yuck! berkutu rupenye anak dara aku!

kalau ada masa.. by this week, nak bawak gegel pulak.. sian gegel..dah la kurus, tua..tapi diva okay~

ok. tu je nak share.. kalau korang yang tercari2 vet yang best.. boleh la datang ke mari...

cari je Tanya Sama Vet kat FB, boleh dapat info sume kat situ... kalau ramadhan ni.. waktu operasi 10 pagi-9 malam je.. tapi time berbuka tu klinik tu tutup laaaa kejap..kasi chance la doc nak berbuka kannnn...

yang bestnye, klinik tu memang space dia limited edition, tapi tak berbau langsung! bukan puji lebey tau.. tapi memang bersih.. :)

ok lah... tu je kot setakat ni.. ok. tata!

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign