~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Julai 17, 2012

adik sudah 27 minggu!


Minggu ke 27:
Matanya sudah terbuka dan melihat sekelilingnya untuk pertama kalinya. Bayi terlihat seperti bernafas tetapi sebenarnya bayi mengambil air bukan udara. Ini merupakan latihan yang baik untuk paru-parunya.

last sunday, aku ke klinik. dengan papa adam dan dengan adam sekali lah..
tujuan kami, nak skodeng adik yang di usia 27 minggu.. saja nak abeskan duit yang ada. :)
macam biasa kami ke klinii jameaton. klinik yang sejak adam dalam kantung lagi..hehehe...
tapi kali ini, doctor yang scan bukan doc jameaton.. doc lain.. tapi ok je.. janji dapat tengok adik..

benda pertama yang aku nampak pipi adik yang labuh tu! doc kata mama mungkin makan kenyang sangat, tu yang adik tidur.. memang susah nak dapat pandangan dari depan, sebab adik mengiring aje.. sesekali dia membelakangi kami! ish, pemalu betul!

jantina adik, setakat ni.. masih dikatakan lelaki.. aku tak kisah.. sudah ada dua nama untuk bayi ini. kalau lelaki, lelaki lah..kalau perempuan, perempuan lah! :) janji sempurna, sihat...


ini gambar adik! berat sekarang 1.1kg.. cepat bertambah berat adik.. mama tak sabar nak tunggu adik lahir.. nak peluk cium adik..! :)

semoga anak mama yang sorang ni membesar dengan sihat tau!

Ya Allah...permudahkan lah urusan hambaMu.. murahkan rezeki ku.. permudahkan urusan aku melahirkan anakku ini... aminnn..

adik.... tak lama dah nak masuk ramadhan...adik kene bertahan tau! mama azam nak puasa penuh! :)

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign