~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, Mac 08, 2012

terbang!

akhirnye.... tiba jugak tarkh yang dinantikan... nak terbang jauh dari Malaysia! op kos dengan duit simpanan sendiri~ tak de orang nak sponsor... hukhukhuk... :p

barang adam mama dan papa semua dah siap packing dah! fuh! adik dalam perut duduk diam diam tau! :) kite nak jalan jauh nih!

moga perjalanan kami untuk bercuti dipermudahkan dan selamat semuanya..

petang ni tunggu ibu sampai. aku pulak balik lewat dari sekolah! huh! tak pe lah.. janji dapat cuti esok hari..hehehe

london! paris! tunggu kami sampai yeh!

#lisa ngan yusri pun kat paris kan...agak2 boleh terserempak tak? hehehehe..

6 ulasan:

Teyn berkata...

wow best!! Jangan lupa pergi Madame Tussauds wax museum London. best~~ =)

rindu nya nak gi sana. jealoussssnya teynnn.. hehehe =p

molliesa berkata...

teyn! moe pegi..hehe.. tapi hmmm..biase je..mebi tak minat artis sane kot? :) takpe..teyn nanti ajak mama papa pergi lagi k!

Tanpa Nama berkata...

salam...
molie, boleh tak buat special entry overall budget pergi paris-london?
thanks!
-nuha-

molliesa berkata...

orait nuha! :)

Tanpa Nama berkata...

salam...
kak molie,
waah...bestnya pergi london-paris!
hubby and kakak ipar pernah la pergi waktu dorang study, ada chance and murah kan.nanti buat entry ya utk budget nak pergi sana semua.tq in advance!
-hannan ex smk Sultan Alauddin-

molliesa berkata...

budget murah g naik air asia je hari tu...la ni dorang dah stop service tu...so kalo nak naik...mas ke..etihad ke..mahai sikit la...:)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign