~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Mac 20, 2012

dah habis cuti, dah sekolah balik! :p

hellooooooooooooo!!!

yeahhh!! sangat seronok bercuti di london dan paris minggu lepas! habis duit simpanan! oi..kene menabung balik nih!

tak dapat la nak shopping mana..sebab pergi sana bukan niat nak shopping pun...kate takde duit kan...buat la care takde duit..hehehe.. :) just jalan-jalan.. beli ole-ole sikit.. mane yang mampu lah..

disebabkan kat sane hp tak leh nak gune...tak on roaming.. jadi kene carik wi fi je la kalo nak online... tehehehe... meh nak kongsi sket kisah ke eropah!

day 1 : arrived paris then shoot to london by eurostar!















baru hari pertama! hehehe

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pegi sane gune duet loan lettew... haha...

molliesa berkata...

mak enon!

aih..takkan seploh ribu takley nak simpan kot? :)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign