encik ramos bawak adam jalan-jalan

ni cerita lame sebenarnye. cerita raya deepavali hari tu. hehe.

gathering dengan kawan-kawan hubby masa kat upm dulu. dorang ni rapat. then, sebab salah sorang kawan hubby ni kami bertemu jodoh..hehe.. kelako je kalo nak di imbas balik. ok berbalik pada topik asal.

actually, ramos ni tak pernah bawak jauh. dekat je. kl ke jb. kl ke ipoh. tak pernah direct jb ke ipoh. seram memandangkan ramos ni kereta kecik aje. dan kalau dengar khabar angin ramos ni tak bape nak elok. kalo tolak pun harge murah je. entah la. tapi selama dengan kami. ramos baik baik aje.

disebabkan gathering ni dah lame dah plan dan kami semua berjumpe pun setahun sekali je. jadi gagahkan diri jugak naik cameron highland. woo..seram ok. sebab ni firstime kami nak naik cameron sendiri aje. dengan adam pulak tu. risau dia meragam bila telinga berdengung. hukhukhuk..

masa naik ke cameron tu dah malam..seram gile kot. kami je yang naik. takde satu kereta pun yang ikot atau dari arah bertentangan. fuhh~ alhamdulillah, sampai jugak dengan selamat :)

best kan pemandangan ni!

 mama panjat bukit 200m tuuuu...

 yeah! adam was here!

papa buat aeroplane!

kat belakang tu sume kawan papa n mama mase study

adam happy dengan suhu yang sejuk tu!

 adam feeling nak g europe ke?

 :)
happy family

3 sekawan!

alhamdulillah. everything went well mase kat sane. shopping tak banyak sebab bawak duit sikit jer. shopping ulat untuk adam je dengan ole-ole untuk nenek dan wan. 

turun dari tanah tinggi, singgah tidur rumah wan satu malam. rumah wan lebih kurang sejam lebih je dari tanah tinggi tu. tak jauh sangat. esok pagi-pagi dah bertolak balik ke kl. tapi disebabkan papa terbawak balik kunci rumah wan, kami pun terpaksa balik ke ipoh balik. haha. best. sebab ipoh-kl-ipoh. hebat lah papa! :)

jadi, terpaksa lah tidur semalam lagi kat rumah wan. hehehe.. :)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?