~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, November 28, 2011

adam oh adam

okeh. hai semua!
Assalamualaikum!

hmmmmmm.....
hhhmmmmmmmmmm...

haih. sejak ade adam ni. sibuk dibuat-buat tau! bukan ape, memang budak kecik ni pandai buat muke adorable kot? asal nak ngadap pc je..adam mesti buat muke comel.haih! anak mama.....:)

lagi beberapa hari nak masuk 8 bulan, Ya Allah...sungguh cepat masa berlalu.. sekejap je adam meniarap, kemudian menyusur, merangkak, duduk, berdiri dan sekarang dah memapah! hmmm..tak lama lagi berjalan dan berlari dah budak kecik hencem ni!

time ni punye la excited! tak hengat sebab adam dah boleh duduk sikit-sikit. sekarang duduk banyak! lol~

tapi sejak dari minggu lepas adam demam rindukan papa dia kot? nasib baik tak meragam. bila papa balik dari kelantan, terus ASAP kitorang pegi klinik, then adam kene makan banyak ubat. doctor kata ada wheezing. mebi sebab adam dah batuk lama dan demam, ade kuman. mebi bronchitis. aduh. risau.

5 hari kemudian, lepas dah bagi makan ubat, pegi klinik lagi, adam masih ade wheezing. tapi hanya boleh dengar guna stethoscope je la. minta makcik adam check kan, asik balik lewat dan tak bawak balik dia punye. haih. makcik...makcik..

jadi, khamis nanti ade appoinment lagi dengan doktor. tapi adam macam gitu lew.. baik saja. aktif saja. jangan lah sakit yang teruk-teruk ye nak. mama risau. bulan ni sempit betul poket mama. banyak dah mama labur duit kat klinik tu. :( nasib baik gaji bulan depan cepat! hehe..

oh ya, adam dah mula buat trick baru. ni, kat bawah ni tau. :)

video

sorry lah, mama adam memang gini, bising je kalo time makan ke, mandi ke, pakai baju ke..sume nak bercerita itu ini dengan adam. siriyes, adam cepat progressnye..:) best best!

pesanan penaja : hmmm.. dok risau papa adam sebut nama anak nombor dua..-_-"


Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign