campak!

demam campak. sebelum sebelum ni anak kawan yang demam campak. sekarang, adam pulak yang naik campak. fuh! agak mencabar jugak la nak manage bila adam tak sihat. nak nak time nak tidur. bermata panda lah mama dengan papa.

time dia mula-mula demam ok lagi. time demam dah kebah, start naik ruam seluruh badan buat adam meragam. tak selesa kot. sampai aku pun nak menangis tengok adam menangis. dia nak orang dukung je. tapi kalau dah pukul 2 pagi. mane nak larat mama dan papa nak dukung? hmmm

hari ni pulak papa takde. pergi ke kelantan. rabu baru balik. hmmmm... rindu..

adam pulak dah tidur ni. tapi tidurnya takde lah nyenyak. sikit2 terjaga, menangis. kesian pulak. cepat sembuh ye sayang.

diang tadi cikca dah bagi air kelapa kat adam. harap esok makin ok. @_@

Ulasan

Rosie Rose berkata…
dah ok ke belum ni adam sayang???? musti dah ok, kan. auntie lambat baca laaa...
molliesa berkata…
aunty! adam dah ok....best jugak kene campak tu...hehehehe

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?