bersawang!

fuh! entah berapa lama dah tak update blog. T_T

sibuk sangat ke? entah la. tak sempat kot. asyik dok main dengan adam je.
adam dah nak merangkak!

oh ya. adam dah masuk 6 bulan minggu lepas. sekarang adam dah 6 bulan seminggu. sekejap je. nanti dah nak masuk 7 bulan pulak.

sabtu ni paklang nak fly ke perancis. fuh...dah besar adik bongsu aku. tapi tinggal lagi sorang adik bongsu. eh, cop...! aku ade lagi sorang la adik bongsu belah abah. hehe. ramainye adik beradik. lepas ni kalau orang tanye berapa adik beradik, boleh la aku jawab dengan bangganye.. 10 orang!

ok, ni saja je update supaya blog tidak kelihatan bersawang! :p

jaga diri!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?