~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, Oktober 12, 2011

bersawang!

fuh! entah berapa lama dah tak update blog. T_T

sibuk sangat ke? entah la. tak sempat kot. asyik dok main dengan adam je.
adam dah nak merangkak!

oh ya. adam dah masuk 6 bulan minggu lepas. sekarang adam dah 6 bulan seminggu. sekejap je. nanti dah nak masuk 7 bulan pulak.

sabtu ni paklang nak fly ke perancis. fuh...dah besar adik bongsu aku. tapi tinggal lagi sorang adik bongsu. eh, cop...! aku ade lagi sorang la adik bongsu belah abah. hehe. ramainye adik beradik. lepas ni kalau orang tanye berapa adik beradik, boleh la aku jawab dengan bangganye.. 10 orang!

ok, ni saja je update supaya blog tidak kelihatan bersawang! :p

jaga diri!

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign