seminggu lagi nak raya.

ya, seminggu lagi. sekolah pun tinggal 3 hari lagi. tolak esok. tinggal dua hari. yeay!
sekarang students pun sibuk exam. jadi boleh save air liur. takde la rasa dahaga sangat kan. heheh

hmmm..baju raya adam dah ada, 4 pasang siap songkok lagi. baju raya daddy pun dah ada...baju raya mommy..hmmmm.. belum la gamaknya.
sebenarnya raya mommy tak excited sejak mommy usia 14 tahun. ah, kenangan lama. kalau dikenang kenang boleh menitis air mata ni. tak boleh belah memori lalu. sedih.

rasanya mommy pakai baju raya tahun lepas je kot. banyak bende mommy kene saving tahun ni.. lalalala~ padahal dah membazir beli bende lain. ah mommy ni.

tadi tokki datang rumah. berbuka sama-sama. lepas tu tkki balik tembangau balik. cian tokki. jauh jalan. adam pulak tahan mata sampai tertidur atas riba mommy. alahai anak mommy ni. suka betul menghormati tetamu. dan yang paling best siap dapat jumpe nyang saudara yang dah lama mommy cari. mana nak jumpe. tokkki kata namanya Embung...padahal nama dalam ic Ismail.haha.

tak sabar mommy nak raya. tapi tak boleh seronok sangat ye. ada orang sedang derita sedih. hmmm macam kakak ni. sedih mommy baca. al fathiah buat adik nia.. buat kakak ni, semoga tabah ye kak. dugaan buat kakak di bulan mulia ni..

http://alyn9479.blogspot.com/2011/08/akhirnya-adik-pergi-juga-tinggalkan-ibu.html


meh baca blog kakak ni...dan beri kata-kata semangat buat beliau. al fatihah.

Ulasan

hazirahMohd berkata…
moly...sgt sedey baca blog dia..huhuhu..betapa tabahnyer dia...
molliesa berkata…
g..sedih kan....meleleh air mata...belum kisah norma ngan talib lagi...

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?